6x fijne lunch & werkspots in Assen

26/04/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Eens even lekker buiten de deur werken? Deze fijne werkspots in Assen gaan je daar zeker bij helpen. En ja, zelfs in het noorden van het land zijn er leuke plekjes te vinden!
 

  1. Coffee & Tasty

Een knus theehuisje met krakende houten vloeren waardoor het warm en huiselijk aanvoelt. Het is officieel een theehuis en ze serveren verrukkelijke verse thee. Maar, zoals de naam al verklapt, ze serveren ook heerlijke koffie, cappuccino, late maciato etc. Voor de lunch (de tosti’s zijn echt aan te raden) en wat zoets kun je hier ook terecht. En een plekje om te werken? Dat is geen probleem. Vooral in het begin van de week is het er lekker rustig. Een belletje om een tafeltje te reserveren is wel handig, want niet alle plekken zijn voorzien van een stopcontact. Gewoon even binnenlopen is ook goed! Tip: boven is een heel fijn plekje waar je in een soort nisje bij het raam zit. Mijn lievelingsplekje!

  1. Plein 10

Dit lunchcafé is recentelijk omgebouwd tot een industriële walhalla. Wat een prachtige locatie! Maar goed, daar gaat het natuurlijk niet (alleen maar) om. Je vindt er genoeg stopcontacten voor je laptop en telefoon en de lunchkaart is ook iets waar je blij van wordt. Vind je het fijner om op een bank of in lekker zittende fauteuils te werken? Dat is mogelijk! Plein 10 is over het algemeen wel druk, dus als je liever op een rustig plekje werkt, dan is dit niet wat voor jou. Maar vind je geroezemoes om je heen juist fijn, dan zou je Plein 10 zeker eens moeten opzoeken. Nog een leuk bijkomstigheidje; het is ook een prachtige en ideale locatie om portretfoto’s te schieten voor je bedrijf!
 

  1. Hotel de Jonge

Dé plek waar ondernemers elkaar ontmoeten. Vergaderingen, zakelijke lunches, spar-uurtjes, het gebeurd er allemaal! Een heerlijke plek met een fijne working-vibe. Als je echt even wil knallen voor je bedrijf en niet afgeleid wilt worden dan is dit de juiste plek voor je. Het is een vrij groot restaurant, dus je kunt je lekker terugtrekken in een hoekje waar je niet gestoord wordt, behalve voor een kop koffie die bij je gebracht wordt (of wat je dan ook maar voor lekkers besteld).
 

  1. Caffé Pranzo

Een fijn plekje om te werken. De bediening is altijd aardig en stoort je niet onnodig veel met de vraag of je nog iets wilt bestellen. Als je er regelmatig komt weten ze zelfs je lievelingsbestelling! De broodjes heb ik zelf nog nooit gehad, maar de huisgemaakte Fragola Cheesecake is echt om je vingers bij af te likken!
 

  1. Brasserie 21

Wil je een fijne werplek en op de biologische toer? Brasserie 21 serveert biologische broodjes en is een gezellig restaurant met een stoere uitstraling. Je kunt hier prima terecht voor een middagje werken. En voor de tosti liefhebber: je kunt hier je eigen tosti’s bouwen, jammie!
 

  1. Bibliotheek De Nieuwe Kolk

Wil je echt helemaal rust en stilte om je heen? Dan is de bibliotheek ook altijd een fijne plek om te werken. Even toe aan pauze? Ze hebben een gezellig hoekje waar je koffie en thee kunt halen en lekker neer kunt ploffen om wat te lezen in het ruime aanbod tijdschriften.
 

Foto: Becca Tapert

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *