Cameratassen voor vrouwen| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Cameratassen voor vrouwen| Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
5 x Cameratassen voor vrouwen you need to know about!

18/07/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Ben je fotograaf én vrouw? Dan is de kans groot dat je liever niet met een logge rugtas over straat gaat. Maar, je moet wel, want je camera moet toch ergens in vervoerd worden. Wist je dat er ook super stylish cameratassen bestaan? 5 x Cameratas merken you need to know about!

1. Kelly Moore

Kelly Moore was het zat dat ze met een handtas, een luiertas en een saaie, zwarte camerarugtas over straat moest en bedacht in 2009 een lijn tassen waar vrouwelijke fotografen wél met een gerust hart mee naar buiten kunnen. Inmiddels heeft de lijn zich uitgebreid tot 21 tassen en meer dan 50 verschillende kleuren. Kelly Moore tassen zijn vooral lekker ruim en praktisch, met veel vakjes en zelfs uitneembare padding.

 

2. JoTotes

JoTotes is een dochter van Johansen Camera Bags en maakt net als Kelly Moore een grote lijn cameratassen speciaal voor vrouwen. En stiekem lijken de twee merken best wel op elkaar. Slaag je bij de één niet, dan kun je prima naar de ander. Handtassen, schoudertassen, groot, klein en heel veel kleuren. Ook bij JoTotes zijn de mogelijkheden eindeloos.


3. THEIT


Simpel, klassiek, fantastische kwaliteit – en dat al sinds 2010. THEIT maakt cameratassen speciaal voor vrouwen die stijl ontzettend belangrijk vinden. De lijn bestaat uit drie tassen: de Bossi en Lula hebben absoluut iets weg van Chanel tassen en de nieuwste, The Colt, is geinspireerd op de tijdloze tassen voor de analoge camera’s van vroeger. Pluspuntje? The Colt is één van de weinige cameratassen die gemaakt is van echt leer, waardoor ‘ie extra lang meegaat.

 

4. Pompidoo


Ook ons eigen Europa heeft een cameratassenmerk om trots op te zijn: Pompidoo. “A good fashion item should last as long as a good photograph” – daarom worden alle tassen van het beste leer handgemaakt in Riga, Letland. De twee dames achter het merk bedachten 9 tassen, ieder genaamd naar een grote stad in de wereld en met een hele ander look. Loop jij straks in Amsterdam met de ‘Amsterdam’?


5. ONA


Net als THEIT maakt ONA sinds 2010 cameratassen speciaal voor de ‘style-conscious’ (zoals ze het zelf noemen) fotograaf. Niet per se alleen voor vrouwen, maar wauw, wat hebben ze prachtig tassen. Van waxed canvas tot het prachtigste echte leer, van rugtas tot handtas en alles er tussen in. Hip, stijlvol, tijdloos. En ONA? Dat betekent in het Swahili “to feel”, “to believe” en “to experience with the eyes”. De essentie van fotografie én van stijl.

 

PS: Op zoek naar een online omgeving om samen met andere ondernemers jouw bedrijf te laten groeien? 

In onze zeven jaar als ondernemers hebben we heel wat ondernemersboeken gelezen, trainingen gevolgd en coaching gehad. Dat zorgde voor een hoop successen, maar we merkten ook dat niet alle informatie goed was voor ons bedrijf. Soms liepen we daardoor vast of maakten we de verkeerde keuzes. Lessen, waar we enorm veel van hebben geleerd. En die lessen? Die zijn niet alleen toepasbaar op ons, maar op élke ondernemer die wil groeien met haar bedrijf.  We weten hoeveel impact het heeft, als je leert van ondernemers waarmee je je kunt identificeren. En precies met dit in ons achterhoofd creëerden we The Confetti Academy: een plek waar jij kunt leren van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. Een database aan gestructureerde kennis, elke maand nieuwe masterclasses, toegang tot ons en nog veel meer. Zodat jij kunt gaan opvallen binnen jouw markt en kunt bouwen aan een bedrijf en leven waar jij van droomt.

Lees meer over onze Academy vól masterclasses over branding, marketing en nog veel meer!

 

Bewaar op Pinterest

Ben je fotograaf én vrouw? Dan is de kans groot dat je liever niet met een logge rugtas over straat gaat. Wist je dat er ook super stylish leuke cameratassen speciaal voor voruwen bestaan? Lees de blog 5 x Cameratas merken you need to know about! #camera #cameratas

The comments +

  1. ONA love it! wij hebben een zwarte canvas, fijn formaatje en mijn man loopt er ook graag mee 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *