5 vrouwen die persoonlijk zijn op social media, en wat je van hen kunt leren!

02/04/2018

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

We weten allemaal dat het belangrijk is, maar tegelijkertijd is het soms zo’n uitdaging om écht die connectie te maken met je volgers. Op 5 april geven wij daarom twee webinars over persoonlijk zijn op social media. In dit webinar delen we met je waarom persoonlijk zijn op social media zo waardevol is en hoe je dit kunt inzetten voor je bedrijf. Praktische tips (zoals: wat deel je nou wel en wat niet?), een dosis enthousiasme én een webinar vol inspiratie, zodat jij straks ook gelijk aan de slag kunt.

Maar voordat het zover is delen we graag deze lijst met je: 5 vrouwen die persoonlijk zijn op social media, en wat je van hen kunt leren!

@Celinecharlotte

Wij zijn fan! Charlotte deelt open en eerlijk haar mening. Zowel in haar feed als stories is daardoor zoveel waarde te vinden. Door middel van haar eerlijkheid en een flinke dosis zelfspot is alles uiteindelijk lekker in balans: het succes waar je heel erg tegen op kunt kijken, maar aan de andere kant het enorm menselijke en eerlijke over de kleine, grote, grappige of frustrerende dingen in het leven. Een gouden combinatie! Wat je van Charlotte kunt leren: het is enorm waardevol om beide kanten van een verhaal te belichten, om het niet alleen maar bij dat perfecte instagram beeld te houden, maar juist alles er achter en omheen ook te laten zien, ook wanneer dat wat minder pretty is.

@Elsaschaddelee

Onze eigen Elsa kan wat mij betreft niet ontbreken in dit lijstje. Hoewel Elsa dit nieuwe account nog niet zo heel lang geleden startte, zie je duidelijk dat het al snel is gegroeid. Én: dat ze heel persoonlijk is. Elsa combineert het delen van haar kennis en gedachtes met persoonlijke feitjes en verhalen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je haar kent. Een bijzonder gevoel om te krijgen via een Instagram account! Wat je van Elsa kunt leren: professioneel geschoten foto’s + fijne vormgeving én sterke verhalen zorgen voor een onweerstaanbare feed. Met zo’n feed en profiel ben je niet te missen én twijfelt jouw ideale klant geen seconde: dit account moet ik volgen!

@Jennakutcher

De eerste internationale vrouw in dit rijtje. Jenna is inspirerend, absoluut een groot voorbeeld voor ons als vrouwelijke ondernemer en heeft een prachtige lach. Alles op haar profiel maakt dat je beste vriendinnen met deze vrouw wilt zijn. Haar passie en positiviteit druipt er vanaf! Wat je van Jenna kunt leren: het girl next door concept werkt nog steeds! Maar dan ook echt. Jenna heeft een duidelijke doelgroep en alles op haar profiel klopt. Bovendien: zie je hoe erg haar bio matched met de beelden die ze deelt? Ijzersterk!

@Dehuismuts

Een van mijn persoonlijke favorieten. Rachel volg ik al een tijdje en ik heb het gevoel dat ze echt bíjna alles deelt uit haar leven. Bovendien spreek ik vaak mensen die geïnspireerd worden door haar manier van leven. Die door haar bruiloft ook inzien hoe belangrijk het is om écht je eigen keuzes te maken voor zo’n dag, vrouwen die dezelfde b&b boeken als waar Rachel ook is geweest, of mensen die inmiddels overwegen om ook met hun kindje een lange reis te maken: als Rachel het kan, dan zij ook! Een échte influencer dus! Wat je van Rachel kunt leren: het besef dat je door het delen van jouw eigen leven, impact kunt maken op dat van anderen. En nee, daar hoef je echt niet zoveel volgers als haar voor te hebben, hoe groot of klein je account ook, jij hebt invloed op je volgers. En je kunt ze écht iets positiefs meegeven, écht inspireren.

@Promisetangeman

De tweede internationale vrouw in deze lijst en absoluut een topper. Wat opvalt als je naar haar feed kijkt is dat deze lang niet zo ‘netjes’ of clean is als vele andere accounts. Het gaat hier en daar alle kanten op maar de overkoepelende factor is duidelijk: Promise zelf. Wat je van Promise kunt leren: de regels breken is niet erg, sterker nog: er zijn eigenlijk helemaal geen regels. Richt jouw account vooral in hoe jij dat wil, alleen dan ben je écht uniek.

PS: wil jij meer van je persoonlijkheid laten zien op social media en écht impact gaan maken op jouw doelgroep? 5 April geven wij twee gratis webinars over precies dit onderwerp! Kies hier een aanvangstijd, en kijk live mee óf ontvang een replay link om later terug te kijken. Meld je aan via het formulier hieronder!

BewarenBewaren

Powered by WebinarGeek

Bewaar dit artikel op Pinterest

Persoonlijk zijn is een goede instatgram strategie, maar niet altijd even makkelijk. Wij laten je 5 vrouwen zien die persoonlijk zijn op social media, en wat je van hen kunt leren! #instagram #ondernemen #business #socialmedia #socialmediastrategie

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *