Welkom bij The Confetti Collective. Wij zijn Raisa & Elsa & wij helpen je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Download nu

nieuw e-book

Heb jij na een werkdag weleens het gevoel: wat heb ik nou eigenlijk gedaan? In de video van vandaag delen we 5 tips met je, die ons heel erg helpen om productiever te werken.

 

De belangrijkste tip van allemaal: stel doelen

Nog voordat we je de 5 tips van vandaag geven wilden we je toch ook even deze meegeven: doelen stellen is het allerbelangrijkst als het gaat om productief werken. Wanneer je weet waar je naartoe werkt ben je gemotiveerder, maar kun je ook veel effectiever en objectiever kiezen welke taken je wel en niet oppakt, en wanneer. Doelen kun je stellen voor een jaar, meerdere jaren, maar ook per maand, week of dag.

5 tips om zo productief mogelijk te werken.

Je vind de uitgebreide uitleg rondom deze tips in de video, maar hierbij nog even alle tips op een rijtje:

  1. Batch je werkzaamheden: combineer taken die je regelmatig uitvoert, en doe deze op 1 moment.
  2. Maak een dagelijkse to-do lijst, bijvoorbeeld in een bullet journal. Vul deze eventueel aan met tijden, zodat je ook weet hoe lang je aan een bepaalde taak wilt werken.
  3. Plan aan het einde van de dag 1 a 2 uurtjes in die je nog niet invult. Deze vul je uiteindelijk met taken die uitlopen, of taken die tussendoor komen en je toch graag wilt afronden die dag.
  4. Plan de belangrijkste taken in de ochtend, zodat je die sowieso oppakt.
  5. Verander van werkomgeving: ga eens werken bij een co-working space of koffietentje: het doet altijd wonderen voor onze inspiratie en productiviteit.

5 tips om zo productief mogelijk te werken.

CEO

Cynthia Hing

Door

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vind jij het lastig om (de juiste) klanten aan te trekken?

Met dit keer op keer bewezen stappenplan (e-book + opdrachten) t.w.v. €37,- helpen we jou om vanaf nu écht op te vallen in jouw markt en de basis te zetten om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Download nu tijdelijk voor maar €1,-

De zes onmisbare stappen om op te vallen in jouw markt.

Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je eigenlijk maar wat doet, als het aankomt op opvallen in jouw markt? In dit e-book t.w.v. €37,- delen we dit keer op keer bewezen stappenplan met 6 stappen, die jou gaan helpen om op te vallen in jouw markt.

Vertel me meer! >

E-book

t.w.v. €37,-
nu tijdelijk voor maar €1,-