Kantoor inspiratie | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Kantoor inspiratie | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
5 tips om je kantoor zomerklaar te maken

15/06/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Met deze temperaturen werken we natuurlijk het liefste op het strand, in de tuin of op een terras, maar helaas is dat niet altijd even productief. (Of ben ik de enige die dan vaak toch iets meer van de zon aan het genieten is, dan daadwerkelijk werken?) Natuurlijk mogen we daar ook wel van genieten, maar op een bepaald moment moeten we toch weer achter ons bureau kruipen om niet teveel achter te lopen met werk. En als wij niet naar buiten kunnen, dan halen we het zonnetje toch gewoon naar binnen? Speciaal voor dit zomerse weer hebben wij 5 tips om je kantoor helemaal zomer klaar te maken!
 

1. Opruimen

Oke, hoe kan het ook anders – maar deze moet uiteraard wel even bovenaan. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd en daardoor kan je extra productief werken (en dus weer eerder in die fijne tuin zitten. Win – win!).
 

2. Laat je werk shinen!

Ik word altijd heel blij van lieve kaartjes, mooie uitnodigingen of werk waar ik trots op ben. Raisa heeft op haar kantoor deze vrolijke constructie. Bij de gamma (en andere bouwmarkten) kan je kippengaas scoren, perfect om bijvoorbeeld leuke kaarten (wat dacht je van deze twee vrolijke kaarten van MetMarjet x Confetti Collective) en persoonlijke foto’s aan op te hangen. Scoor bijvoorbeeld bij Dreamkey of Aliexpress binderclips en je kunt je werk mooi ophangen zonder dat je er gaten in hoeft te maken! Een kleine klus, maar super inspirerend en ideaal om deze zomer van je werk te kunnen genieten!

 

3. Zomerse accessoires

Door wat vrolijke zomerse accessoires in huis te halen fleurt je kantoor gelijk op. We zijn verliefd op dit toffe letterbord! Maar een stel fijne slingers of een mooie vaas met mooie bloemen doen het wat ons betreft ook heel goed! Heb je een lekker vrolijk kantoor dan kunnen flamingo & ananas accessoires natuurlijk niet ontbreken!

(Foto: Mode Musthaves)
 

4. Kom in zomerse sferen

Wil je het wat groter aanpakken? Verf je kamer een vrolijk kleurtje of kies voor een zomers behang! Wij zijn bijvoorbeeld verliefd op dit leuke waterverf-achtige cactus behang of wat dacht je van deze jungle aan je muur? Dat zorgt toch voor instant-happiness in je kantoor?

(Foto: Mode Musthaves)
 

5. Zorg goed voor jezelf

Wanneer het erg warm in je kantoor is, is het natuurlijk fijn om een beetje verkoeling te hebben. Zorg bijvoorbeeld voor een ventilator in je kantoor en leg voldoende ijsblokjes klaar in de koelkast. Het is belangrijk om goed te blijven drinken. Koop een mooi waterkaraf, fruit en een mooi glas en zorg dat het er zo fijn uitziet dat je eigenlijk niets liever wilt dan blijven drinken! En als het echt heel warm is, dan mag je van ons best een ijsje eten!

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *