Fotografie: Instagrams we love | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
Fotografie: Instagrams we love | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers
10 x Instagram accounts we love // Fotografie  

11/04/2017

Welkom bij The Confetti Collective. Ik ben Cynthia en ik help je om te ondernemen vanuit een goede basis & je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant. Zodat jij het bedrijf en leven kunt creëren waar je van droomt. Omdat elk moment telt. 

follow @confetticollectivenl

Instagram Accounts We Love: de start van een nieuwe serie, gewoon omdat we zo gek zijn op Instagram en er zoveel pareltjes te vinden zijn. Deze keer? 10 fotografie accounts die je metéén moet gaan volgen! Vinden wij dan, he… 
 

1. @erichmcvey

Met 107.000 volgers heeft Erich er niet per se meer nodig, maar jeetje, wat maakt de man mooi werk. Een combinatie tussen prachtige, intense portretten en zachte bruidsfotografie. Allemaal analoog.

2. @josevilla 

Hij schreef Fine Art Wedding Photography, een boek over het hoe en wat van een fine art bruidsbedrijf (je vind het boek hier), en zijn Instagram account is minstens net zo’n inspiratiebron. Dé analoge fine art fotograaf ter wereld deelt zijn bruidsfoto’s, reisfoto’s en heel af en toe een blik achter de schermen.

3. @michelleboyd

Zacht, pastel en af en toe een jaloersmakende foto uit Parijs of Californië. Michelle Boyd deelt haar allermooiste bruidsfoto’s op Instagram en dat is niet alleen ons op gevallen; eerder werd deze Amerikaanse al gepubliceerd op Style Me Pretty, Wedding Sparrow, Brides, Martha Steward Weddings, Once Wed en Magnolia Rouge.

4. @elizabethmessina

Bruidsfotografie, maar eigenlijk kun je het ook fashion noemen. Of kunst, zelfs. En daar zijn de Vogues en Harper’s Bazaars in de wereld het mee eens. Elizabeth wordt met haar zachte, grijze, toned down stijl te pas en te onpas uitgeroepen tot één van de beste fotografen ter wereld.

5. @whimsyandspice 

De meest jaloersmakende foto’s vanuit een bakkerij in hartje Brooklyn. Niet alleen van de koekjes en taarten, maar ook van wereldstad New York, zoals alleen een New Yorker dat kan vastleggen.

6. @lesanagnou

Een ondergaand zonnetje, de eilanden van Griekenland en twee fotografen die niets liever doen dan bruiloften fotograferen. Het is een winning combination. Een aanrader om te volgen als je af en toe even wilt wegdromen.

7. @vickigrafton

Amerika, Colombia, Frankrijk, Italië, IJsland.. waar gaat Vicki niet heen met haar camera. Haar feed is een mix van haar reizen, bruiloften en familiesessies. Allemaal in een zacht, pastel stijltje. Wat een eenheid! Daar houden wij van.

8. @mariasundinphotography

Waar wij alleen maar kunnen dromen van een bruiloft in een woestijn aan de andere kant van de wereld, is het voor Maria dagelijkse kost. Vanuit haar studio in Dubai schiet ze de mooiste beelden: op stranden, in de woestijn en aan fijne zwembaden bij prachtige estates.

 @peachesandmint

Pia van Peaches And Mint is zo’n fotografe die je gewoon moet kennen. Haar Instagram account is een verzameling van de mooiste foto’s die wij ooit gezien hebben. Stijlvolle portretten, natuur, bruiloften, styling en reizen.

10. @omakarovaphoto

Nog zo’n fotograaf die het getroffen heeft met haar thuisland. Italië is beslist geen slecht land voor een fotograaf. Warm, zonnig, de sfeervolle straatjes van Florence, de waterwegen van Venetië en de uitzichten over Rome: deze bruiloften zijn móói.

The comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *